Hova igazol Dzsudzsák?

Mindezt egy, a milánói klub játékospolitikájában jól értesül FIFA-licences ügynök,Gianfranco Cicchetti szellőztette meg.


Az ilsussidiario.net internetes portálon megjelent írásban a menedzsre azt állítja, hogy a magyar válogatott szélsője felkerül Roberto Mancini kívánságlistájára. Információja szerint az Internazionale a West Hamnél kölcsönben lévő Barcás Alex Songot, míg a szélekre a ghánai születésű, jelenleg az Olympique de Marseilleben futballozó André Ayewet és/vagy Dzsudzsák Balázst nézte ki.

A hír maga nem újkeletű, legfeljebb ráerősít arra az érdeklődésre, amiről már a hónap elején beszámoltunk. Dzsudzsák amúgy nagyjából 12 millió eurót kóstál, legalábbis a mértékadó transfermarkt.com szerint. Ami biztosnak tűnik, a Dinamo Moszkvának lassan el kell döntenie mi is lesz a sorsa a magyar szélsőnek, lévén a játékos szerződése év végén lejár. Úgy tudjuk a moszkvai klub inkább marasztalásra ösztökélné és el is kezdte a tárgyalásokat válogatottunk csapatkapitányával.

Persze van az a pénz.

A legfrissebb hírek szerint a csapattárs, a német Kevin Kuranyi már döntött. Bár neki is ajánlottak szerződés hosszabbítást az oroszok, de ő nem írja alá azt. "Konkrétan még nem tudom, hol folytatom, de a családom szeretne visszatérni Németországba" - mondta a 33 éves játékos, aki öt éve játszik Oroszországban, és eddigi 143 tétmeccsén 55 gólt szerzett.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések