Dárdai: "Ez az én személyes edzői kudarcom"

Hiába kedvelte, Dárdai Pál játékosa mégsem tudta beváltani a hozzáfűzött reményeket Berlinben, emiatt pedig rendkívül csalódott a magyar tréner.
Távozott a Hertha Berlin csapatából Jens Hegeler, aki a hírek szerint 300 ezer euró ellenében szerződött az angol másodosztályú Bristol City gárdájához. A középpályás 2014-ben igazolt Leverkusenből Berlinbe, ám a költözés sem hozta meg az általa remélt, több játéklehetőséget.

"Sajnos nem sikerült elérnünk, hogy olyan teljesítményt nyújtson a mérkőzésen is, mint az edzéseken. Ez az én személyes edzői kudarcom. Jens egy rendkívül jó srác és jó futballista, nagyon szerettem vele dolgozni.” - nyilatkozta Dárdai Pál.

A játékos idén mindössze hat alkalommal lépett pályára a Herthában, ebből ráadásul csak kétszer kezdőként. Hegeler pedig több lehetőségre vágyott.


Dárdai vezetésével ismét bravúros őszt tudhat maga mögött a berlini alakulat, harmadik helyen telelnek a Bundesliga tabelláján. Így nem csoda, hogy az edző és stábjának pozíciója biztosnak látszik. A klub bizalmát mutatja, hogy a tervek szerint hamarosan az egész stáb szerződését meghosszabbítják.

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések