Emberi ésszel felfogni nem lehet miért? Feczkó Tamás nem marad Újvárosban

A Balmaz Kamilla Gyógyfürdő vezetőedzője vélhetően az MTK kispadjára ül át a nyári holt szezonban.
Páratlan sikert ért el a balmazújvárosi labdarúgó csapat a múlt hétvégén befejeződött idényben a Merkantil Bank Ligában, ugyanis az ezüstérmet megszerezve feljutott az élvonalba. A gárda végig harcban állt a második helyért és mivel vasárnap 1-0-ra legyűrte a Kisvárdát hazai pályán, indulhatott a fieszta a zsúfolt újvárosi stadionban.

A mérkőzés után rögtön meginterjúvolta a televízió a két vezetőedzőt, és a vendéglátók mesterét arról is megkérdezték, meghosszabbítja-e lejáró szerződését a hajdúsági klubbal. Feczkó Tamás erre azt felelte, nem szeretne mást mondani erről, mint azt, hogy hamarosan leülnek az elnökkel és megtárgyalják a jövőt. Ez sokak számára azt sugallta, hogy a tréner nem feltétlenül szeretne maradni az NB I-be feljutott együttes kispadján.

Kedden a klubelnök, Tiba István úgy nyilatkozott:

Nekem meg sem fordult a fejemben, hogy mással képzeljem a folytatást, hiszen két éve mindent úgy alakítottunk ki a csapatnál és az infrastruktúrában, ahogy ez a szakmai stáb kérte, ajánlotta. Bár most lejár a szerződése, de csak azért két évre kötöttünk vele szerződést, mert úgy gondoltuk, amennyiben nem sikerül a célunkat, az élvonalba jutást elérni, akkor nem állhatunk a karrierje útjába, ha emiatt váltani akar. Miután sikerült, immár NB I-esek vagyunk, most csábítják az NB II-be”.

Nos ez a csábítás a hírek szerint az MTK-tól érkezett, egyes internetes oldalak már kész tényként közlik, hogy a fővárosiakhoz kerül Feczkó Tamás.

Az országos sportnapilap netes kiadása egyenesen úgy fogalmaz, hogy a szakembert az OTP Bank Ligából most kiesett klubnál napokon belül hivatalosan is bejelentik, mint a kék-fehérek új vezetőedzőjét, akinek egyébként máshonnan is voltak megkeresései.

Köszönjük az értékes cikket a haon.hu újságírójának!

Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések