F1: Kiszabadultak a vetkőző szurkolók

A bíróság figyelmeztetés után szabadon bocsátotta a vasárnapi Maláj Nagydíjon vetkőzés miatt letartóztatott kilenc ausztrál Forma-1-es szurkolót.
A múlt vasárnapi Forma-1-es Maláj Nagydíjon a Red Bull-os Daniel Ricciardo megszerezte idei első, pályafutása negyedik futamgyőzelmét, amit a dobogón cipőből ivással, shoey-zással ünnepelt.

A dobogó alá sereglett tömegben kilenc huszonéves honfitársa egy fokkal tovább ment, ők sört lőböltek az edzőcipőikből, amihez Malajzia lobogóját ábrázoló fecskékre vetkőztek. A helyiek nem élvezték a sót, az ausztrál szurkolókat a rendőrök a köznyugalom szándékos megzavarásának vádjával letartóztatták.

A négynapi fogva tartás után ügyükben ma ítélkezett az illetékes bíróság. A társaság tagjai elismerték bűnösségüket a felhozott vádban, és közösen írt levélben kértek bocsánatot, amiért nem gondoltak arra, hogy sértő lehet a viselkedésük.

Harith Sham Mohamed Yasin bíró egy figyelmeztetés mellett elengedte őket.

“Legyen ez emlékeztető önöknek, hogy ismerni kell a helyi kultúrát és szokásokat! Ami önöknél tökéletesen elfogadható, más országokban nem feltétlenül az” – mondta.

A nemzeti ligák fúrhatják meg a 2018-as szuper BL-t

Világcsúccsal lett világbajnok a 71 éves magyar erőemelő

Szabó Gabriellát is segíti a szlovák ezüstcsapat edzője

Mesterhármassal tért vissza az argentin legenda

Újabb játékos dőlt ki vb-selejtezős ellenfelünktől


Megjegyzés küldése

0 Megjegyzések